Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Nicu N. Tomoniu - Diversioniștii Colectiv își reiterează scenariulToți au „minți bolnave”, în afară de Radu Tudor

Diversioniștii Colectiv se întorc la locul faptei

- Gângăviții Antenei 3 reiterează scenariile gândite de mintea lor bolnavă -

Ca un ucigaș care se întoarce la locul faptei, Radu Tudor iese cu „mintea lui bolnavă” - ca să-l parafrazez - în emisiunea Danei Grecu „La ordinea zilei” din 29.01.2016 pentru a justifica încă o dată crima pe care a făcut-o Antena 3, imediat după tragedia colectiv. Crima constă în faptul că au produs, de la bun început, un scenariu imaginar pentru a-l dărâma  pe Johannis iar rezultatul, cu totul neașteptat, a fost căderea lui Ponta, pupilul mult iubit al postului pesedist TV, A3.  Vitejii anteniști în loc să-și facă mea culpa pentru că au produs un „docoment” închipuit și emoțional care a schimbat fața politică a României, împotriva a ceea ce a decis poporul la alegeri, o țin perpetuu cu „stâlpul care a luat foc” aprinzând plafonul clubului Colectiv.

Flacără aruncată spre plafon
Oare, când își vor da seama că au greșit, pentru a spune întocmai ca torționarul Vișinescu „Lăsați-mă să mor” ? Pentru că între timp, târăsc în mocirlă și îi fac nebuni pe toți cei care nu sunt de părerea lor, prin ”raportul” bine instrumentat aidoma  „docomentelor senzaționale” manipulatorii  seară de seară la A3. Pentru gângăviții  postului TV toți cei cu alt studiu Colectiv decât cel de la A3, suntem niște mizerabili. Adică și eu care spun că tavanul de la Colectiv a luat foc de la cele două flăcări aruncate spre tavan de niște pirotehniști inconștienți de ceea ce fac, o flacără se vede aici în imagine iar cealaltă flacără, sora ei, se poate vedea în imaginile altor pagini de pe acest site. Este cât se poate de clar în paginile mele, al căror link-uri le vedeți mai jos, că nu de la stâlpi a pornit focul ci de la tavan spre stâlp, mult mai târziu. Chiar în imaginile prezentate în emisiune se vede limpede că toată lumea se înghesuia la ușă, pe lângă stâlpul incriminat, unde nu mai rămăsese nimeni și al dracului stâlp, s-a încăpățânat să ardă până când „s-au întunecat” camerele de supraveghere de fum.
 Un pic de istorie: ce-i mână pe ei în luptă?

Pe cei de la A3, îi mână în luptă, orgoliul incomensurabil, patima politică și mândria de a manipula electoratul pentru a schimba președinți, prim-miniștri, președinți de partide sau guverne, profitând de orice eveniment – de regulă putând avea implicații  politice - ivit ad-hoc și din care se poate produce vreo manipulare „ordinară”, vorba Lenuței lui Ceașcă.


Pe mine, spre exemplu, nu mă mână în luptă vreo cauză sau „ordin pe unitate” și nici vreo ”minte bolnavă” cum zice însuși Radu Tudor  în emisiunea de manipulare amintită, mai bolnav el însuși ca oricând. Știți povestea cu hoții care strigă hoții… ca să mă exprim eufemistic, în loc de formula lui Mădălin Voicu „Ba pe-a mă-tii !”
Unde erau amplasate camerele de supraveghere și raza lor de acțiune.
Am și eu ca tot românul, niște descendenți prin București, motiv cât se poate de sănătos să investighez  cum a fost posibilă tragedia din Clubul Colectiv, ca să-i sfătuiesc și să-i feresc în viitor pe ce-i apropiați, de asemenea manifestări din capitală, aproape satanice. Am tras concluzia mea, după ce-am colindat tot „Net-ul” zile întregi, ferindu-mă de site-urile și articolele de partizanat politic sau vreo diversiune securistică. Și am rămas cu concluzia logică și fermă că incendiul a pornit de la flăcările nenorocite aruncate spre tavan de pirotehniștii lui pește prăjit de la Colectiv, scriind articolul 
Anteniștii au fost, de la bun început, de altă părere puerilă: focul a plecat de la niște nevinovate artificii. Când imaginile cu artificiile au arătat că acestea erau amplasate, de fapt, pe stâlpii de fier de pe scenă, au schimbat scenarita. Focul a provenit de la un stâlp din sală. Atât. Cine l-a aprins nu se știe și-și dau cu presupusul că el a aprins plafonul, pentru că ideea artificiilor fusese abandonată.
M-am gândit să-i ajut în judecata lor de doi lei pe anteniștii lui A trei și pun link-ul de mai sus pe feisbucul „subiectivului” Răsvan Teodorescu. Nici un răspuns. Niște teroriști ai net-ului se băgau la comentarii cu altă diversiune. Apoi, ca din întâmplare, iese zâna „Qiuendei” care aruncă în derizoriu acele flăcări mortale aruncate spre tavan  Mi-am spus părerea aici:
Mai aveam speranță că adevărul se va afla, la fel cum, deși prizonierii americani dintr-un lagăr au fost împușcați în totalitate de nemți, actul criminal a ieșit la iveală peste timp. Speranța mea se numea Radu Tudor iar acum s-a năruit: a căzut bijuteria Radu de pe piedestal și și-a spart capul. Barem Turcescu, auto-descoperitul, a avut curajul să spună lăcrimând că nu mai poate manipula lumea dar bietul Radu Tudor, o ține mereu într-un delir nebunesc de invective contra celor care au alte păreri decât A3. Iar pe o pregătire de vocabular din vremurile când lucra în speță, vajnicul antenist ne înjură cu ăăă-ul băsescian în gură, asortat cu scremutele âââ, îîîî, bbb, eeee, după moda unui elev prins cu minciuna sau cu lecția neînvățată ca și el cu a lui Dană:
”Sper ca acest raport (1-sic!)  al unor specialiști recunoscuți în domeniu (2-sic!)   să pună capăt tuturor speculațiilor bolnave ale minților absolut defecte (3-sic!) din România care au inventat… tot felul de mizerii despre… tragedia… asta: că nu se știe cine a pus-o la cale, că au ascuns morții, că ăăăă bbb aerul era nu știu cum, modificat, … domnule, deci  toate teoriile aste… bbbolnave la cap (4-sic!), au fost lansate în jurul acestei tragedii șiiii … . Și eu sper ca odată cu apariția acestui raport (5-sic!), să se termine nebunia care oricum îi duce la disperare și peee părinții și pe familiile celor care au murit acolo laaa colectiv. Eu recunosc că am fost șocat de această tragedie și la fel de tare am fost zguduit de elucubrațiile pe care s-au născut (6-sic!)  în jurul acestei mari nenorociri. Eu cred că flăcările din Colectiv au făcut âââ sau mă rogâââ speculanții mizerabili din jurul tragediei au făcut la fel de mult rău precum flăcările dinnnîîî Colectiv. Nu credeam că România este capabilă să producă (7-sic!)  niște indivizi care săăă scormoneascăăă atât de absurd și să inventeze eeee, ăăăăă, aberații atât de mari în legătură cu o tragedie generată de o cauză cât se poate de evidentă și dovedită de aceste imagini (8-sic!)  și de raportul INSEMEX. (9-sic!) (Bâlbâială între vorbitor și Dana Grecu …da ”Sper să ne oprim aici!” )   
Vom comenta bâlbâielile pe rând, pas cu pas… cu imaginile și gângăvelile clientului. Gângăveli mai puține la Radu Tudor și frecvente la blonda Dana, mârâieli care au virusat pe toți reporterii de azi. Imediat ce li se dă legătura încep cu „Îîîîî… transmitem de la ăăăă…   

Diversiunea Dana Grecu – Radu Tudor.

(1-sic!) Care raport musiu Radu ! E o făcătură proprie. Pentru că se anunță că abia la începutul lui februarie va fi scos la vedere raportul INSEMEX sau, mă rog, partea de manipulare a lui, pentru că, o spun procurorii, adevărul va fi ținut la secret 50 de ani ! Cine-i nebunul acela de procuror ca să vă dea vouă elemente de dosar ? Înregistrările camerelor de supraveghere nu se află în acele camere cum minți matale nene Tudore în intervenția Danei Grecu:   (Voce Radu Tudor: sunt niște camere alb-negru care au fost și deteriorate probabil în urma incendiului). Înregistrările camerelor de luat vederi  se află, după lege, într-un birou din afara sălii colectiv. De unde le puteați lua și voi chiar în seara aceea, înainte de a ajunge unde trebuie !
(2-sic!) Specialiști recunoscuți în domeniu ? Haide ! În care domeniu ? Aici trebuiau aduși specialiști străini din domeniul incendiilor provocate de teroriști, care ar fi înlăturat definitiv speculațiile focului intenționat. Nu niște specialiști INSEMEX din domeniul exploziilor miniere care au un cu totul alt specific! De ce n-ai ieșit pe post Radule pentru a susține să vină niște specialiști în adevăratul domeniu al incendiilor din cluburi, magazine și firme ? Pentru că v-a convenit vouă celor de la A3 să aveți mereu senzaționalul pe tavă ? Și să vă afișați cu senzaționalul pe post pentru a da jos niște incomozi politici ?
(3-sic!) Pui speculativ musiu Radule o manipulare marca Băse, pui în cârca altora ceea ce tu însuși faci pentru a rezulta că ești curat ca lacrima ! Te iei de lucrurile evident aiuristice cu punerea intenționată a focului, cu ascunderea morților, cu aerul modificat, pentru a ieși logică făcătura proprie cu stâlpul aprins de artificiile de pe scenă?
(4-sic!) Cum poate fi o teorie bolnavă la cap ?
(5-sic!) Nu e vorba de nicio apariție a vreunui raport, vezi-ți de treabă ! Doar în cazul când ești părtaș la un raport cu destinație manipularea publică.
(6-sic!) Ia uită domnule ! Până și elucubrațiile se nasc ca vaca lui nea Mărin…
(7-sic!) Ca să vezi minunea dracului: România este capabilă să producă indivizi !
(8-sic!) Nu e nimic evident și dovedit în imaginile comentate. Din contra !
(9-sic!) Raportul INSEMEX nu face două parale, recitește punctul 2.

Dar să vedem ce bâiguie și Dana Grecu despre faimosul „raport” pus pe site-ul A3 cu următorul text explicativ fără diacritice, pentru că anteniștii de trei lulele au altă preocupare decât limba română.
„Dana Grecu a difuzat, în emisiunea ”La ordinea zilei”, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din clubul Colectiv, în noaptea tragediei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstreaza ca totul a durat mai putin de doua minute.
In imagini se vede cum tinerii se îndeparteaza de coloana cuprinsa de flacari si cum încep sa cada bucati din tavan. Acesta este momentul în care toti intra în panica si dau navala spre singura usa închisa.
Bilantul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 63 de morti si sute de raniti. Printre cei care si-au pierdut viata în urma tragediei se numara artisti, fotografi, jurnalisti, olimpici si studenti straini.”
La ora 22:32:51 și în imaginile următoare, se vede că nu stâlpul ardea ci o lumină puternică venea de sus. Ghici ce era ?
Antena 3 n-a arătat nicio imagine dinspre plafon. Mai ales dintre orele 22:32:42 și 22:33:01. Să reținem că toate camerele de supraveghere iau imagini  de la mijlocul sălii în jos și absolut  toate  imaginile prezentate în emisiune sunt departe de a elucida adevărul !

Comentariu bălmăjit de Dana Grecu:
„Sunt imagini în premieră din Clubul Colectiv din noaptea ăăă tragediei. Sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere din Cluul Colectiv, o să vedeți, rând pe rând ăăă rând pe rând, așa cummm apar ele înnnn nnn ăăă raportul făcut de deee procurorii care investigheazăăă această tragedie. Din aceste imagini, zic, o să vedeți de fapt mm mai maiii   concret ce s-a-ntâmplat în club, sunt imagini mult mai bune decât cele pe care vi le-arătăm în aceste momente,(Voce Radu Tudor: sunt niște camere alb-negru care au fost și deteriorate probabil în urma incendiului și de aceea … intervenție bruscă Dana Grecu … da, doar o secundă vă rog pentru că erau și niște imagini cu ăăă… Radu Tudor: pentru niște specialiști în criminalistică e bine să știi că ele sunt totuși ree..relevante iatăăă..) priviți vă rog frumos aicea despre ele vorbeam, sunt imagini exact din seara respectivă (sic!) cummm stau oamenii și se uită la concert, asistă la concert, cum o să vedeți la un moment dat s-aprinde un stâlp ȘI îîî ia foc plafonul, o să vedeți cumîîîî tinerii seee îndepărtează deeee scenă, de locul unde este stâlpul, îî în câteva clipe o să vedeți, o să vedeți cum se creează ambuscada aceea de la ușă căă fiind o singură ușă pe unde să iasăăă sute de oameni, căci erau în acel, în acea seară în acel club, (pauză),… în acest moment, în acest moment vedeți se îndepărtează de scenă, lumea caută să iasă cât mai degrabă, și o să vedeți la un moment dat, cum fumul blocheazăăă orice fel deee ăăă imagine în acest, în acest moment ăă ăăăă fumul a blocat ăăă camerele de supraveghere dîînnn club.  Eu vă reamintesc dumneavoastră așa căăăă, mă rog, teorii ale conspiraților au tot fost, sau că vor fi în ciuda raportului INSEMEX  ăăă îî ăă au inundat ele și deee declarațiile unor oficiali importanți din stat, ăăăă subliniate dacă vreți dumneavoastră, într-un fel sau altul de declarații nefericite  ale președintelui Johannis, ăăăă mmmm teoriile conspirației iiii ăăă zic ar trebui să dispară pentru că raportul isemex este unul foarte clar, nuuu s-a pus foc, nuuu,  pur și simpluuu ăăăă îîî în materialele din care erau făcute eeee plafi graf e făcut plafonul clubului, era făcut plafonl clubului ce fel era îmbrăcat stâlpul acelui ăăăă, stâlpul de lângă scenă,… ele ar fi fost cauza aaa acestui incendiuuuu de proporții care s-a lăsat cuuu zeci de victime. Ăăăă ăăă, mă rog, toate imaginile acestea care amintesc tragedia au impact destul deee deee dur, asupra acelora care au trăit acele momenteeee, asta românii care au pus, au, auuu, sau solidarizat, ca să zic așa, cu suferința celor care și-au pierdut oamenii dragi în tragedia asta, ee haideți să le comentăm puțin, vă rog, Radu… 
Descărcați înregistrarea audio cu clic dreapta, save ass...      

Dușmanul actual al anteniștilor: Claus Johannis.


Cei de la A3, au luptat de ani putrezi să-l dea jos pe Băsescu dar „Serviciili” marinarului au fost mai tari decât anteniștii:  Băse a cântat ca cuc de seară până la sfârșitul mandatului. Apoi și-au încordat mușchii pentru a-l băga la zdup. Nu-i vorbă că merită hoțul dar A3 a devenit tot mai puțin credibilă și tot mai evident pesedistă încât procurorilor li s-a făcut lehamite de acest post cu metodele lui de linșaj mediatic și videoclipuri de tip securist, încorsetate de mesaje subliminale cât ecranul, cu text roșu strident, pulsatoriu, și muzică de fundal ce-ți face creierul praf. Fundal securistic bun pentru torturile din pușcării !
Pe site-ul A3, la un deget de textul care detalia că „Dana Grecu a difuzat, în emisiunea ”La ordinea zilei””, ghici ce se află? Manipularea manipulărilor cu litere mari: „Johannis a dat-o în bară Românii nu îl vor ierta Din cauza lui acum” și urmează un link care duce o mizerie contra lui Johannis și la tot felul de scârboșenii.
„Jmekeri de jmekeri” anteniștii A3, care bineînțeles că se vor justifica: nu-i treaba noastră, acolo e o reclamă din care trăim. Ce vorbești Franț ? Din anunțul că Johanis va tăia pensiile alături de alte scârboșenii cu iz pornografic, din asta trăiți ?
Antena 3 mereu se laudă că trăiesc din reclame. Mai bine lipsă măi scârboșilor !
Ce moralitate mai are Antena 3 dacă a ajuns să trăiască ca șușterii de pe stradă ce-ți vând DVD-uri pornografice ?
Rău ați ajuns Radule și Dana ! Găsiți-vă o meserie mai cinstită, mai pudică și mai normală, așa cum au toți românii pe care-i manipulați fără rușine !  

Și o notă de final.

Mare dezamăgire și cu Mugur Ciuvică, ce lupta cu Armaghedonul lui contra stângii politice. Acum, schimbând macazul și folosind și el metoda Băse, spune în ton cu anteniștii că postul TV Digi e unul „securistic”. Cine zice acela e ! Acel post TV este cel mai puțin virusat de moda  cu „Îîîîî… transmitem de la ăăăă…  sau cu „ăăă… deschidem ââââ… emisiunea noastrăăăă…cuuuu…  fiind un post cu o largă paletă de informații interne și externe, din toate domeniile vieții sociale. Și cu oameni la haină și cravată, nu cu paiațe nebărbierite sau care se pregătesc să zboare vânturând cu mâinile, aerul Antenei 3 .

Nicu N. Tomoniu,
Director revista „Sămănătorul” Tismana
30 ian. 2016