Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 aprilie 2012

Noua Ordine Mondiala - Declaraţii făţişe

Atenţie! Urmeaza criza de identitate şi economică 2012-2013

In articolul d-lui Alexandru Melian, "ABUZUL SI CRIZA DE AUTORITATE", publicat în revista "Sămănătorul", autorul, fost disident ceauşist, disecă societatea românească actuală în profunzime arătând că ea se îndreaptă spre un cancer ireversibil, dacă nu punem stop abuliei de astăzi.
Iată, guvernul mafiot pedelist a căzut, prim-ministrul său paranoic căruia i se roteau ochii în cap la fiecare minciună spusă, a luat calea vechiului său cuib cu spioni de joc dublu pentru propăşirea mafiei economice transfrontaliere iar Marele Pirat al României, cu inima frântă, fu nevoit să acepte trioul USL la guvernare.
Cu toate astea, vom putea să punem noi stop abuzului şi crizei de autoritate pe care ne-o semnalează d-l Melian? Pentru că cei înlăturați de la putere, ne-au lăsat într-un cancer generalizat! Mersul României nu mai depinde astăzi de guvernul ei ci de Guvernul Mondial care se prefigurează.
N-am dat importanţă TVR, când ne-a semnalat că Vaticanul a luat calea masoneriei propunând transformarea ONU în centrul decizional al planetei indiferent de năzuințele popoarelor!
N-am dat importantă lui Medveev care arăta în direct popoarelor ex-sovietice viitoarea monedă mondială cu simbolul masonic.
Zicem: acele vremuri sunt doar în proiecte! Într-un viitor foarte îndepărtat!
Şi cu toate astea, ceea ce ni se întâmplă azi, cu ofensiva UE contra resurselor noastre naturale, zăpăcirea populației cu reclame de smintiți la cap care "nu-și doresc decât să muncească" - cu cianuri, până i-or lua dracu' am zis noi - cu preşedintele ţării care ne spune senin,  în direct la TVR-ul lui prezidenţial, că nu mai avem identitate proprie ci trebuie să muncim din greu pentru făurirea Statelor Unite ale Europei, ei bine, toate acestea reprezintă un pericol iminent, creat de nişte conducători malefici.
E groaznic! E o nebunie generalizată, tocmai prin faptul că societatea îşi simte călăii în acţiune deasupra capetelor ei. Când am primit prin e-mail legătura spre videoclipul  "Noua Ordine Mondiala - Declaraţii făţişe" n-a fost decât o confirmare a propriilor  convingeri pe care le regăsesc generalizate.
Colaboratorul nostru Nelu Băbău, când ne-a retransmis link-ul a lăsat şi comentariul ante-trimițătorului: 
"Cineva" ne-a cumpărat, pe banii noștri, bilet de călătorie, numai dus, spre o destinație neanunțată și ne-am trezit împinși în vagoane. Vizionaţi filmulețul următor dacă vreţi să știți cine este acest "cineva" şi spre ce ne îndreptăm. Cale de întors nu mai exista. Ne mai poate salva doar semnalul de alarma dar cine are curaj sa tragă de mâner? 
 
Dar să lăsăm imaginile să "vorbească", apoi filmul să se desfăşoare!
Nu mai ar fi nimic de spus... Cel puţin deocamdată!
Nicolae N. Tomoniu, director revista "Sămănătorul"


Comentariu de la colaboratorul nostru George Ene:

Viitorul omenirii? 
Se afirmă, ca absolut sigur, că-n următorii 15 ani Terra va fi condusă de Guvernul Mondial.
...Populația Planetei va fi de numai un miliard de persoane și nu vor mai exista decât două clase sociale: stăpânii și robii (sclavii).