Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 februarie 2013

Fiica lui Hitler, demisia papei şi reptilienii

Ce potriveală reală pentru "jurnaliştii" de aici: REPTILIENI. Ptiu, drace!

Am primit de la neobositul nostru colaborator George Ene, un semnal despre fenomenul fantasmelor de presă, care ne-au făcut să râdem copios! Numai citind "reclama" de mai sus te-apucă râsul, darmite în articole...
Car' va să zică nu numai presa românească s-a împuțit de scenarite ci fenomenul e la modă şi prin Germania. Cum dracu fac românii, copiază tot ce e mai rău din occident! Dacă nu cumva, capitalismul ăsta de prin Coana Europa e mai putred decât zicea Marx.
Articolul demn de cartea recordurilor în fantasmagorie - care conform dicționarului este o "Fantezie bizară și absurdă; ansamblu haotic de idei eterogene și lipsite de sens" - aparține "Reptilianului Anunaki" care lansează această bombă de presă într-un site asortat cu tot felul de interdicții de copiere, de clic dreapta, nu care cumva să le fure cineva "opera"! 
Il publicăm şi noi mai jos ca exemplu de prostie în presă, aşa cum bine este remarcat în comentariile asupra articolului, pe care le inserăm aici ca imagine, pentru că e sigur că "reptilienii" le vor devora.  

 Dar, cum "Reptilianul la reptilian trage" curios este faptul că ditamai CVT-ul de la Gândul vrea să amplifice şi el fenomenul bombelor de presă cu cocteilul aruncat contra prea-blindatei limuzine a cucoanei Merkel, taman la Chişinău. Aşa a ajuns bietul Cristian Tudor Popescu cu "Gândul" lui? Un "reptilian" înconjurat de reptiluţe care adaugă cuvinte la dosarul "dicționarul căzutului la bacalaureat" ?
Redăm şi aici comentariile. Nu credem că CVT-ul le va şterge, pentru că sunt probe pentru a-şi da afară "reptiliţa" din grădina "Gândul".
 #2 -  Se numeste sticla incediara, reportera proasta! #3 - rade ciob de oala sparta  #1 - inceNdiara nu incediara fudul prost.   te gasesi tu agramatul sa dai lectii la reporteri. #4 -   @rade ciob de oala sparta   Da, auzi la ala : icendiara :)))   Mai aveam un bou la mine-n bloc care zicea : avion cu efractie :))) Toti dobitocii pe planeta asta.... #5 -  Ia nu va mai dati voi isteti, reporterilor "postaci de bine". Omul a vrut sa scrie "incendiara" si asa a iesit, ca nu poti corecta postarea si in fereastra de Adaugare comentariu se citeste ca dracu'.#6 - O zi in care nu este bine sa umbli prin Romania daca esti neamt  #7 - Vedeti ce patiti tovarasa Merkel in tarile unde nu sunati personal conducerea? Daca veniti la noi dictatorul are 5 servicii secrete care sa va pazeasca. Si el este singurul care manevreaza sticle cu alcool in preajma dvs. Si se pricepe, nici nu le aprinde nici nu le arunca. #8  Baba asta senila e prietena cu hidosenia aia de marinar boschetar si una din principalele responsabile pentru apararea grupului infractional cu care a capusat tara romaneasca. #9 -  si de ce nu e corect cocktail molotov, mai kktule????
--- La aşa articol, aşa comentarii... "Gândul" a ajuns rău! În loc să disece fenomenul, să vadă care-i  cauza de s-a ajuns aici, dă bombiţa că un smintit a aruncat grenada săracului către maşina "cancelarului"! Nu-s aşa de smintiți basarabenii, ştiu ei ce ştiu!

Inainte de a da articolul "Reptilienilor Anunaki" n-ar fi bine să ne întrebăm: cum se face că sovieticii ştiau de această poveste şi n-au mişcat un deget? Lăsau ei la voia soartei o nouă Evă în Germania ca să procreeze mai târziu noi Hitleri?

POVESTEA CANCELARULUI ANGELA MERKEL !!!!


 Pe un site german a apărut povestea naşterii cancelarului Angela Merkel. Declaratia unui cercetător german nazist, Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!!
Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana, cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma “democratica”.
Angela Merkel s-a născut în DDR, porțiunea comunista din Germania, în anul 1954. Biografia ei spune că s-a născut pe 17 iulie 1954, și că ea este fiica unui pastor luteran est-german, controlat de biserică. Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste. Fisierele “Stasi” ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum și detalii cu privirela nașterea ei au fost incluse în evidențele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre “medicii naziști condamnați la moarte”, de către instanțele judecătorești sovietice și închis. Când mai târziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial, el a fost eliberat după șapte ani și a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale. 
Sovieticii au fost cu adevarat intrigati când au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate de sperma a lui Adolf Hitler. Iluminatii au decis să încerce să producă un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte și sataniste. Dr. Klauberg a adus apoi pe Eva Braun (soția luiHitler), al cărui nume a fost Gretl, in Germania de Est, și a urmarit rezultatul experimentului: el nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci... o fiică. Uimitor, Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, și Angela Merkel, a fost nascuta tot pe 20 aprilie, dar în 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Saabat sau Sarbatoarea druidică Baltane.) 
Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legăturile sale cu Germania de Est, a Bisericii Luterane. Odată ce un german Papaar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata de a lua, deasemenea, poziția tatălui ei biologic - cancelar german. Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact în ziua de naștere a de Adolf Hitler (evident că e o coincidenta!!!). Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării lucrării „Originea speciilor”  a lui Charles Darwin. 
Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban care locuiește într-o colibă. Numele Adolf din Vechiul Înaltului Catastif German, înseamnă nobil lup. Astfel, numele său combinat indică faptulcă el a fost Păstorul Wolf, sau păstor fals. Destul de ciudat, PapaRatzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de păstor alBisericii, și din moment ce el a preluat mandatul, BisericaRomano-Catolică a avut un ciobanesc german. De altfel,si faptul cărasa de câine seamănă cu un lup. Știm de asemenea că Adolf Hitler eraporeclit Herr Wolf. In Est prusac sediul a fost numit Wolfsschanze. Sediul din Franța, a fost numit Wolfsschlucht, iar sediul său din Ucraina, a fost numit Vârcolac.
Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich. 
Un punct și mai interesant este faptul binecunoscut cum că  cancelarul Angela Merkel are o obsesie neobișnuită pentru  lucrările oculte ale compozitorului Richard Wagner, care a fost un satanist. Ea a făcut cunoscuta obsesia ei într-un interviu in ziarul “Frankfurter Allgemeine Zeitung” în iulie 2005. Wagner a scris compoziția infama numita “Parsifal”, care este pur ocultă și demonică. “Parsifal” a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea. Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner imprimată Valkiri-lor (Falsa identitate). Tema centrală a “acordului” de Vest a Puterilor Aliate, Vatican si sovietici, a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internațională … dar ascensiunea ei la putere nu va veni până când “Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german“. În urma morții Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat ca papă. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea, la 20 aprilie 2005, în calitate de Vicar al Romei. Este ocoincidenta faptul ca aceasta data a fost fixată exact la aniversarea zilei de naștere a lui Adolf Hitler?
În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel, prin căsătoria ei cu Ulrich Merkel, fizician. Dar mariajul s-a încheiat cu divorț, în1982.  Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane, de ziua lui Hitler. Frumos nu? De asemenea, am demonstrat pe site-ul pe care-l dăm mai jos, ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe “aliații” împotriva Nazismului. Mai multe puteti citi aici http://www.fara-secrete.ro/hitler-a-fost-un-membru-al-dinastiei-rothschild/Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, cum ca AngelaMerkel este fiica secreta a lui Hitler, ca si alti doi fii, care sint guvernatori in Statele Unite.
SURSE1. http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html2. http://www.his-forever.com/angela_merkel_and_adolph_hitler.htm



Numai căutăm pe Internet, credem că aidoma tuturor bombelor de presă, articolul circulă liber şi nestingherit prin mii de căsuţe poştale!
Vai nouă, Coana Europa a început să pută de la o poştă!
Red.