Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 februarie 2012

TELEFOANE MOBILE- Important . De data asta este verificat si oficial!

Imagine din articolul FRAUDA ELECTORALĂ CU NUME DE COD „TAURUL”
Vedeţi şi http://cleptocratia.blogspot.com/2012/01/dezvaluiri-cum-se-fura-alegerile-in.html 

Aici nu e vorba de retea, ca operator, ci de benzile de radiofrecventa pe care le folosesc companiile de telefonie mobila :
Digi (3G) - 2100Mhz
Vodafone ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100Mhz
Orange ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100Mhz
Cosmote ( GSM ) - 1800Mhz
Zapp ( CMDA + 3G ) - 450Mhz / 800Mhz + 2100Mhz

Retelele Wifi folosesc banda de la 2401Mhz la 2480Mghz - standard 802.11b/g - Romania .

Magnetronul din  cuptorul cu microunde functioneaza la fregventa 2450Mhz.

Concluzia...?

________________________________
      REGULI MINIME DE UTILIZARE A MOBILULUI

        - NU VA FI FOLOSIT DREPT CEAS DESTEPTATOR( sau tinut la capul patului in timpul noptii) eventual...        - VA FI TINUT LA CEL PUTIN 2 M DE CAP IN TIMPUL ZILEI SI AL NOPTII ( desigur, IN LIMITA POSIBILULUI).

      LUCRURILE AFISATE MAI JOS SUNT CUNOSCUTE DE MULT DE NEUROLOGI.

      A fost sustinuta o teza de doctorat in Romania , la Clinica de Medicina Muncii din Cluj, iar concluziile au fost inspaimantatoare !
      Studiul s-a facut utilizand tehnica de varf la nivel mondial, cea a determinarii chemoluminiscentei si a  lipoperoxizilor.
      S-au studiat astfel efectele campurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, in special cele produse de telefonia mobila, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobila, retele de inalta tensiune.
      TOATE PRODUC cancer, imbatranire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburari de somn, decalcifieri osoase, cresterea coagularii, cataracta, tulburari endocrine etc.      ATENTIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil - cu cat mai lungi, cu atat mai nocive, mai ales la start, cand testezi apelul, "bipul" cu telefonul la  ureche.
      S-a aratat cum vibratiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densitati diferite, concentrari si reflexii in anumite zone, mai ales craniene. Calota craniana functioneaza ca o antena parabolica cu concavitatea in jos, concentrand undele spre baza creierului, afectand hipofiza si tiroida si cristalinul (risc de cataracta).

      Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizarii telefoniei mobile sub varsta de 14 ani !
      De asemenea, dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, intrucat telefonul mobil e tinut mult mai departe de calota craniana.

      Cea mai periculoasa retea este Cosmote, care genereaza  impulsurile cele mai puternice, 75% din ele genereaza Zapp-ul, 33% genereaza Vodafone si Orange, iar cel mai jos e Digimobil-ul (probabil de aceea are acoperirea cea mai proasta:))) si se pierde semnalul cind ti-e lumea mai draga)

      Informati-va rudele si prietenii !


Trimis de N.Băbău