Faceți căutări pe acest blog

luni, 24 iunie 2013

Matrimonium est coniunctio maris et feminae

Nicu Tomoniu -  Francezii protestează în stradă, românii îi vor urma curând.
Proteste în Franţa
Lozincă: „Matrimonium est coniunctio maris et feminae”!


LUMEA IN CARE TRĂIM


Trăim o lume a absurdului: ori conducătorii lumii avizi de putere s-au înţeles între ei pentru a aplica planuri diabolice de reducere a populaţiei ori unii dintre noi - afectaţi de încălzirea globală - se comportă aidoma trântorilor din stupii de albine care nu mai sunt în stare să-şi fecundeze regina datorită poluării atmosferei terestre şi încălzirii globale.

Sunt oare prea mulţi  oamenii de rând, incomodând pe mai marii planetei cu pretențiile lor, deranjându-le liniştea şi afacerile în care s-au băgat pentru a se cocoţa în vârful piramidei?

Pensionari din Franța atacaţi cu gaze lacrimogene
Războaiele pentru „spaţiul vital” ale lui Gengis-Han, Stalin şi Hitler nu mai sunt o soluţie, nu vor mai muri de fiecare dată, respectiv, 50 de milioane de oameni, 110 milioane sau  60, războiul va fi inevitabil nuclear şi până la urmă vor muri însăşi conducătorii care l-au declanşat. Şi moartea lor va fi lentă, chinuiţi de cele mai cumplite dureri!  
Conducătorii mileniului al III-lea au alte soluţii: legi aberante şi crize economice care vor face  într-un deceniu tot atâtea victime câte au făcut monştrii umani amintiţi mai înainte. Numai în România, guvernarea marionetă anterioară, condusă de un afectat de poluare şi încălzire globală, a omorât aproape două milioane de pensionari şi asistaţi social lipsindu-i de hrană şi medicamente şi cam toţi atâţia au murit de stresul târârii prin tribunale pentru vreo vină închipuită a fiscului. Socotim şi pe cei mai în vârstă din familiile acestora fiindcă ne dam seama că ei ar mai fi putut trăi ani buni dacă ar fi avut parte de o ţară liniştită, cu legi, justiţie, poliţie şi clasă politică, normale.
O lege convenabilă conducătorilor de astăzi este şi diminuarea natalităţii prin legiferarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Himera procreării în vitro, pretinsă de aceste ciudate „familii” este şi mai periculoasă: fiinţa umană va ieşi din sfera ei naturală şi se va degrada genetic în mod ireversibil. Ceea ce va conduce la costuri de „întreţinere” imense, pe care diriguitorii în ignoranţa şi prostia lor nu le anticipează. 


Copii francezi bine educaţi care vor părinți normali
CUI ÎI PASĂ DE PROTESTELE MAJORITĂŢII?


Urmărind protestele societăţii civile privind amendamentele la articolul 48, alin. (1) ale proiectului privind Noua Constituţie a României, naţiunea română este în consens cu declaraţiile B.O.R date prin Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Comisia de revizuire trebuie să ţină cont - declară aceasta – „de propunerea Bisericii Ortodoxe Române, înaintată Parlamentului României (27 mai 2013) în numele majorităţii românilor (85,9%), şi anume”:

„Familia, elementul natural şi fundamental al existenţei şi dezvoltării societăţii, se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor şi beneficiază de sprijin şi ocrotire din partea statului şi a societăţii”.

Cititorii acestei ştiri reacţionează după propriile interese sau după cum îi duce capul.  Câteva comentarii:


„"Desteptul" de la AI spune ca "definirea familiei ca uniune bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie este problematică, ea putând duce la discriminare faţă de partenerii de acelaşi * sau cei necăsătoriţi." Nu prea inteleg cu ce ii afecteaza definitia casatoriei”


„In conditiile in care homosexualitatea reprezinta o deviere comportamentala si pretinde sa fie legiferata "casatoria" pentru persoanele de acelasi *, avem toate motivele sa ne asteptam ca la un moment dat sa se propuna/ceara legalizarea violului, a zoofiliei si a tuturor apucaturilor de natura paranoică”

Dar cea mai murdară ticăloşenie o emite „expertul” Amnesty International (AI) Marco Perolini, plătit bine la Bruxelles cu bani  din punga noastră ca să declare prin lume – la noi pentru MEDIAFAX - că definirea familiei ca uniune bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie este problematică, ea putând duce la discriminare faţă de partenerii de acelaşi sex sau cei necăsătoriţi.
Păi, dacă se întâmplă ceea ce nici în lumea animalelor nu se întâmplă, nu trebuie îndreptată această anomalie printr-o lege? Noi, oamenii normali şi cu bun simţ nu suntem discriminaţi când vedem că în plină stradă, dezaxaţi mintali, îmbrăcaţi ca niște clovni de la circ, scot limba la noi sugerând că au dorința să ne lingă ceva? Şi Marco Perolini îi apără! Te întrebi: cum a ajuns asemenea individ în fruntea unei instituţii internaţionale? Cât de incult poate fi acest Perolini dacă el nu ştie că boul nu se împerechează cu alt bou decât la car, calul nu sare pe alt cal şi iapa nu „face sex” cu altă iapă? Lumea animală este mult mai civilizată decât lumea gândită de acest Marco: masculul îşi apără teritoriul de alt mascul prin lupte grele, prin care atrage o femelă cu care să-şi perpetueze specia pentru a fi mereu virilă şi sănătoasă. La fel, câinele se bate cu alt câine, mâțele se bat între ele pentru vreun motan, vacile se împung între ele şi nimeni n-a văzut vreun bou care face cu o vacă „sex cu limba” cum se întâmplă cu deviații mintali pe care-i apără Marco Perolini. Ba mai bagă în contextul homosexualităţii şi necăsătoriţii, probabil pentru a le sugera subliminal ideile lui deviante! Şi care necăsătoriţi ar fi discriminaţi? Studenţii? Tinerii de 19-20 ani care ne-găsindu-şi de lucru sunt îndemnați la perversiuni homosexuale de acest Marco, responsabil la Bruxelles cu tineretul? Câte locuri de muncă a creat pentru tineri în Europa? Le dă de lucru împerechind băiat cu băiat şi fată cu fată? Demisia Marco! 
Uitaţi-vă la imaginea individului! Aceiași "pavoazare" ca gay-ii! Unde-i este cravata obligatorie de "expert oficial"?  Poporul nostru a trecut prin atâtea năvăliri şi cuceriri încât îl vede pe om după chipul lui de la o poştă! Am avut de-a face şi cu strămoșii lui, romanii.  Şi de două milenii i-am studiat bine şi am citit legile lor. Un comentator erudit de pe site-ul amintit mai sus, ne induce ideea că acest italian vopsit englez, care lucrează în Belgia, este departe de gândirea strămoşilor săi Modestin si Ulpian. Aceştia au dat pentru Dreptul Roman al sec. III d.Cr, următoarea definiţie căsătoriei:

„Matrimonium est coniunctio maris et feminae, consortium omnis vitae, divini et humani iuris communicatio”

Modestin si Ulpian, Definition of a Romano Iure sec. III d.Cr


"Căsătoria este uniunea dintre bărbat și femeie, înţelegere pentru toată viața, comuniune de lege divină și umană".

Iată! Un român care a citit Dreptul Roman al sec. III d.Cr, n-are loc în clica Coanei Europa de la Bruxelles, in schimb indivizi ca Marco Perolini sau extremişti ca Geert Vilders, Laslo Tokes sau  alţii ca ei, au! 



FRANŢA PROTESTEAZĂ ÎN STRADĂ

În Franţa, nebunia gay a fost legiferată. Lumea revoltată a ieşit în stradă. Indivizi de tipul lui Marco Perolini, cu funcţii înalte la Bruxelles, au forţat autorităţile franceze să-i pună pe poliţişti să atace pe demonstranţii paşnici impunând presei vândute politic să declare că aceştia sunt terorişti.

 Priviţi imaginile din Franţa. Vor fi în stare românii să reacţioneze la fel? 
Iată textul petiţiei lor:
"Ami gay, amie lesbienne, bien que nous vous respectons en tant que personnes, nous n'approuvons pas votre orientation sexuelle. Mais parce que c'est votre choix, que vous avez la liberté de l'assumer et que vous optez pour vivre votre vie comme vous l'entendez, que chacun fasse ce qu'il lui semble être le mieux pour lui-même et pour les autres, avec toutes les conséquences que cela implique.
Le respect, c'est parfois ne pas être en accord avec l'autre, mais accepter les différences, sans forcément les cautionner. Seulement voilà, le respect doit être réciproque et en tant qu'hétéros, nous croyons fortement que le mariage tel qu'il est institué actuellement doit rester en l'état. Un homme, une femme et, par voie naturelle, des enfants. Le mariage est beaucoup plus qu'une formalité administrative et revêt un caractère sacré pour beaucoup d'entre-nous. Il est le fondement même de la famille et permet aux enfants de se construire, le plus naturellement du monde, entourés de l'amour d'un papa et d'une maman. Nos valeurs familiales sont hautes et avec la plus grande courtoisie, nous vous le disons: Touchez pas à notre mariage, Touchez pas à notre famille.


Ami gay, amie lesbienne, nous ne vous demandons pas d'adhérer mais uniquement de nous respecter, et d'accepter notre point de vue.
C'est pourquoi nous demandons la suppression de tout projet de loi visant à autoriser le mariage homosexuel et l'adoption d'enfants.
 


Les signataires"


http://www.petitionpublique.fr/PeticaoListaSignatarios.aspx?pi=P2012N27369  

CA SĂ NU FIE CA ÎN FRANŢA!
Alegeţi:
NOUA CONSTITUŢIE:
ARTICOLUL 48 - Familia
(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită intre soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.
(2) Conditiile de incheiere, de desfacere si de nulitate a casatoriei se stabilesc prin lege. Casatoria religioasa poate fi celebrata numai dupa casatoria civila.
(3) Copiii din afara casatoriei sunt egali in fata legii cu cei din casatorie.

PROPUNEREA PATRIARHIEI ROMÂNE

ARTICOLUL 48 - Familia

(1) „Familia, elementul natural şi fundamental al existenţei şi dezvoltării societăţii, se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilorşi beneficiază de sprijin şi ocrotire din partea statului şi a societăţii”.



 Constituanţii cei noi ne cred proşti? Sintagma „intre soţi” poate să însemne şi ceea ce spunea un hâtru: „conform acestei şmecherii, după coabitare de un an Victor Ponta se poate căsători cu Traian Băsescu”.

Bineînţeles, după divorţul de distinsele lor soţii. Dar şi de tânăra şi nefericita Românie născută în anul 1989, la zi mare dar mânjită de sânge!   

 

 FILMUL PROTESTELOR DIN FRANŢA:



Citiţi TEXTUL NOII CONSTITUŢII REVIZUITE aici
http://guvernareonline.com/content.php?151-Constitutia-Romaniei

Nicu N. Tomoniu, Tismana, 23 iunie 2013