Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 februarie 2012

Normele "Codex Alimentarius" - ce ştiţi despre ele?


Primim semnale de la cititori ca mâncăm pâine otrăvită de la Titan. Ei, nu e chiar aşa! Am păstrat mai jos o parte din mesaj, pe care-l completăm cu informaţii absolut necesare pentru a ne face o idee ce înseamnă această "otravă".

Normele "Codex Alimentarius" încep şi în România. De la 31 decembrie 2011, Guvernul Boc a fost obligat de... UE sã înceapã implementarea "Codexului", alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

"Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.
 
Nu a trecut o lunã si iatã cã pe site-ul BASF apare stirea cã România este prima  tarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse de "Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã "beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta." 
Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada  si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetãtorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substantã care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne. 

Pe acest site 
BASF se laudă deci cã pentru prima datã în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT.
Iată traducerea:
Limburgerhof
- Germania - 11 ianuarie, 2010 - România a fost prima ţară din lume care autoriza produsele Initium®. Înregistrarea a venit exact la momentul potrivit, din moment ce vinul este în creştere în România, care este in curs de schimbări profunde - viticultorii români au scopul de a se stabili în piaţa europeană de îmbunătăţire a calităţii. Inovatorul fungicid produs va ajuta viticultorii treacă mai repede la producţie profitabilă, de înaltă calitate.

Completarea redacţiei:

Amatorii de senzaţional, adepţii existenţei conspirațiilor la nivel mondial, cum ar fi "New Word Order - Noua Ordine Mondială" atribuie acesteia "Codex Alimentarius" şi au suprapus  numele codexului (vezi imaginea) peste presupusa siglă a acestei organizații masonice.
Pachetul de norme "Codex Alimentarius" este deci foarte controversat în lume fiind presupus a fi inițiat de marile firme și clanurile economice mondiale ce vor să domine lumea impunând aceste norme obligatorii. In primul rând producătorii, în combinație cu organisme internaționale, sunt acuzați că interzic populației să folosească produsele naturale dacă nu sunt realizate în firmele care respectă  normele "Codex Alimentarius". De pildă, nu ai voie să comercializezi izmă, măceşe sau tei, populația fiind obligată - nu se spune deocamdată cum - să cumpere suplimentele alimentare echivalente fiecărei plante şi care se pot cumpăra "în siguranţă" de la farmacii.
Nu se spune cum trebuie procedat dar se ştie foarte clar că medicii de familie recomandă în draci aceste produse farmaceutice, guvernele au lansat "moda" medicamentelor "subvenționate", e clar că există o directivă secretă, avansată de parlamentari vânduți marilor corporații, de guvernanți mânjiți cu vile prin occident.  
Făcându-se că nu observă modul grosolan prin care marile coorporaţii farmaceutice vor să stoarcă bani de la bieţii bolnavi, guvernele Boc - Boc5-Ungureanu,  guvern de incompetenţi şi marionete, figuri malefice obediente, semnează cu ochii închişi fără nicio dezbatere publică orice  normă propusă de UE, aducând România în poziţia de cobai. Normele sunt PROPUSE nu IMPUSE cum se afirmă. Deocamdată multe ţări nu ratifică orbeşte aceste norme şi nici măcar cei care le clocesc la Bruxelles nu le aplică în ţara lor! Trebuie să vadă mai întâi câţi mor în România, nu-i aşa? 

Recomandăm link-urile
şi 
unde dacă aveţi răbdare, vedeti şi filmul de mai jos în întregime