Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 ianuarie 2012

S-a deşteptat mămăliga românească...


Hackerii români au spart site-ul britanic Daily Telegraph si au lasat un mesaj dur in care se specifică faptul că
"Tiganii nu sunt români, idioţilor!".
Hackerii au atacat site-ul şi au postat alaturi de cateva remarci la adresa britanicilor si drapelul Romaniei.
"Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi încearcă sa îşi bată joc de tara noastră. Sa ne creaţi o imagine cu totul altă faţă de cea reală şi numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.
Daca ati avut tupeul sa enervati o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri.
Mesajul se încheie cu fraza: "Ghiciţi de ce, tiganii nu sunt români, idiotilor!".
Mesajul continea şi un link catre un site pe care este postata melodia "The Lonely Shepherd".
Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonoră a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino.
Hackerii au atacat emisiunea Top Gear şi pe cei trei prezentatori, care în timpul filmărilor unui episod chiar in ţara noastră, au făcut câteva remarci considerate jignitoare la adresa României spunand:
"Ne imaginam ca în România este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre în tigani"

Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca "tigani nu sunt români, idioţilor" si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta.
Hackerii s-au autointitulat "Romanian National Security" (R.N.S).
Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic: "Aceasta nu este o mişcare de rezistenţa, un protest sau o revoltă. Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat ca si în venele noastre circula sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată ! Vrem sa nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România sa existe astăzi pe harta , sa le amintim copiilor şi nepoţlor noştri, să îi respectam cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Tiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiţi de compatrioţii noştri nu mai folosiţi expresiile "Tigani Români". Noi v-am respectat Franta, voi ne veţi respecta România! R.N.S. VEGHEAZA ca aceste lucruri să fie înfăptuite."
Acest mesaj transmis de "Romanian National Security" a fost dat ca replica la  emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea "salutului romanesc": mâna intinsă in semn de cerşit.