Faceți căutări pe acest blog

luni, 3 decembrie 2012

Confirmarea impietăţii la Arcul de Triumf!

Armata română trece pe sub Arcul de Triumf cu un basorelief șters!

Armata Română defilează la 1 decembrie 2012, cu aceiași desconsiderare a autorităților române față de istoria ei, față de istoria noastră! 

 Iată o confirmare a celor pe care le-am semnalat în numărul din noiembrie 2012, al revistei "Sămănătorul"! Trupele armatei române defilează în extazul general - extaz normal dacă avem în vedere puținele acțiuni pe care le mai inițiem ca națiune română -  fără inscripția de pe Arcul de Triumf care confirmă bătălia dată la Budapesta pentru salvarea Ungariei de comunism!
Săraca mămăligă românească, ar zice unii! Nu! Nu este adevărat că  suntem o nație de mămăligi - sintagmă  lansată de jurnaliști străini care habar n-au de istoria noastră, ci consecinţa faptului că politicienii au promovat în guvernul României tot felul de nulităţi, mai ales pedeliştii revopsiți într-o nouă "găselniță" pentru a-şi salva pielea portocalie, ca să nu zicem gălbegioasă!
Poporul a ieșit în Piața Universității, în ianuarie 2012, când noi semnalam în revistă impietatea de la Arcul de Triumf! Am schimbat guvernul dar țara era într-un dezastru nemaiîntâlnit şi altele erau prioritățile guvernului pentru a salva poporul de la sărăcie: recuperarea banilor furați de la de la populație și închiderea robinetelor de scurgere a banilor cetăţenilor români, în clientela guvernului girat de președintele ţării împotriva prevederilor constituţionale.
Istoria nostră a trecut în planul secund - sau în niciun plan - în timp ce în Ardeal ungurii ridicau monumente celor care omorâseră mii de români în perioada hortistă şi niciun monument nu se ridica la Stalingrad unde muriseră sute de mii de ostaşi ai Armatei Române!
Priviţi cum trupele armatei nostre defilează pe sub un Arc de Triumf mutilat de Ziua Naţională a României! Au apărut fotografii de la defilare şi am postat următorul comentariu pe fotografia de mai sus:
"Mulţumim pentru această fotografie care confirmă, o dată în plus, că bieţii soldaţi pe care-i vedeţi, trec pe sub un arc de triumf MUTILAT! Semnalăm de un an acest fapt, ultima dată pe 9 octombrie 2012 şi autorităţile dau comunicate hilare! http://cleptocratia.blogspot.ro/2012/10/la-arcul-de-triumf-inscriptia-budapesta.html
Comentariul continuă:
"Nu este românul neam de cuceritori! Am dat bătălia de la Budapesta pentru că ungurii conduși de Bela Kun ne-au atacat ca să ne ia Ardealul. I-am împins înapoi până în Budapesta şi am pus opinca românească în locul steagului ungar de pe clădirea Parlamentului ungar. N-am făcut-o pentru a înjosi ungurii ci pentru a-i salva de regimul comunist, dacă n-o făceam în primul război mondial, aveam la est URSS şi la vest, RSU - Republica Sovietică Ungară. De aia ar trebui ca şi ungurii să iubească România! De aia iubim şi noi România care era odată! Astăzi, doar slogane! Niște inculți ajunși în paramentul român care habar n-au de istoria noastră!"
Adăugăm imagini de pe contul Facebook 

https://www.facebook.com/Imago.Fotografie

Armata Română umilită de autorităţi pentru a defila fără a se aminti de Budapesta
Din marile noastre bătălii istorice, a fost ştearsă bătălia Budapesta pentru salvarea Europei de comunism!
  Basorelieful șters este BUDAPESTA
Acolo au murit bunicii şi străbunicii noştri pentru a salva Budapesta de bolșevism!  
Există un Dumnezeu! Ungurii au parte acum de un guvern extremist. Extremismul unguresc a atins niște cote inimaginabile şi se va amplifica!
Astăzi nu mai există condițiile din timpul Regatului Român! În loc de un brav rege, cum a fost Carol I, care şi-a făcut coroană din oţelul unui tun la câştigarea Intependenţei Romniei din anul 1977, avem un "preşedinte" hăituit de popor care vrea să-şi păstreze privilegiile familiei sale şi a clanului mafiot al unui partid care a făcut praf România!
Istoria va consemna faptul că în condiţiile intrării României în UE, n-a mai fost posibilă nici salvarea Ungariei de tendințele extremismului conducătorilor săi de refacere a "Ungariei Mari" - o sintagmă diversionistă, în fapt fiind vorba de Imperiul Austro-Ungar, ungurii având în această construcţie politică un rol secundar - şi nici salvarea României prin înlăturarea unui preşedinte care şi-a pierdut total controlul! 
Rolul Armatei Române din primul război mondial îl va lua, la 9 decembrie 2012, acei români care au votat pentru demiterea unui președinte care a transformat  misiunea sa de propășire a propriului popor într-o ură viscerală împotriva acestuia, alături de fanatici europeni aidoma lui: d-na Merkel care visează un control asupra Europei - model Hitler - şi Orban prietenul lui Băsescu care doreşte o Ungarie care nu a existat niciodată decât în imaginarul din capul lui.
Oameni plătiți de cetățenii români pentru a apăra un președinte hulit de popor!
Toate popoarele care au avut conducători fanatici, au sfârşit în groapa de gunoi a istoriei! Așteptăm la votul din 9 decembrie 2012, salvarea poporului român, apoi al ungurimii! Dacă ungurii se vor lăsa manipulați de extremişti, va fi rău pentru ei şi pentru ţinuturile unde sunt majoritari. După aproape un secol, Boris Elţân al ruşilor, a adus la cunoștința lumii actul de genocid al elitei armatei  polone în pădurea Katin săvârșit de Stalin! Să nu treacă încă un secol pentru a consata genocidul din Ardeal săvârşit de Orban şi Băsescu prin distrugerea mediului înconjurător pentru exploatarea aurului, uraniului, plutoniului şi a wolframului din zonă pentru satisfacerea propriilor clanuri economice care ne-au sărăcit!

Nicu N. Tomoniu, 
Director revista "Sămănătorul"